Cât de proști putem fi?

14 martie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Văd că mașinăria de propagandă iar duduie pe subiectul: ”Grasul bugetar care stă în spatele slabului truditor de la multinațională!” Nu mă așteptam la altceva. Poporul ăsta de cretini merită tot ce-i mai rău! Deci să privatizăm totul! Inclusiv Justiția, Armata, serviciile, poliția, serviciile de tip ISU și serviciile administrative! Să-i văd pe dobitoci cum își asigură, din salariile lor de căcat-fără componenta de solidaritate- și educația copiiilor, și sănătatea, și toate serviciile comunale, și abonamentul la pompieri, și firma de pază. Mă rog, tot înseamnă tot!

După care să-i văd pe ăia care plâng că trebuie să mărească puțin salariul minim cum nu-și pot ține în viață afacerile, că de unde bani de consum?! Dacă e pe ”să moară capra vecinului!”, păi să moară! Radical! Cine e atât de idiot să creadă că un sistem de sănătate total privat poate funcționa în România? Sau unul de educație. Chiar nu înțelegem că fără solidaritate nu se poate? Că un stat cât de cât funcțional costă? Că misiunea vieții fiecăruia dintre noi nu este să facă profitul mare unor jivine lacome? Că nu trebuie să plângem de grija ”capitalului”? Cât de proști putem fi?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign