FeaturedIstorie

Bun, acum, că beția revoluționară s-a terminat, și după tradiționala mahmureală, ne întrebăm și noi: ce urmează?

de Constantin Gheorghe

Bun, acum, că beția revoluționară s-a terminat, și după tradiționala mahmureală, ne întrebăm și noi: ce urmează? Care e pasul următor? Că nimeni nu mai vrea acum la guvernare, alegerile anticipate sunt o falsă soluție, țara este neguvernată, iar un guvern de uniune națională, mobilat cu ”tehnocrați”- adică nesusținut de nimeni, cu adevărat, deci incapabil de acțiune-e o non-soluție. Ce facem, concret? A socotit cineva cum iese din criza asta? Credeți că oamenii pot fi potoliți cu reținerea/arestarea lui Piedone? Le va ține de foame? Le va ține de foame spectacolul sinistru din Piața Universității? Se vor încălzi la lumânările aprinse în ferestre?

Sigur nu ne vor da răspunsuri la întrebările astea nici Iohannis, nici apostolii civismului, nici ceata de pupincuriști, care a schimbat curul lui băsescu cu curul lui Ciolannis.

Deci, cum facem? Că, băieți și fetițe, NIMENI nu vrea să ne ia de suflet. Ce să facă, până la urmă, cu o țară de tâmpiți? Nu-i așteptați nici pe americani, nici pe nemți. Nici pe ruși, nici pe chinezi. Soluția de la noi trebuie să vină. Și noi ne ținem de fleacuri…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button