”generozitate”

07 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

·

Să ne înțelegem bine: ajutorul olandez, belgian și israelian nu e moka: plătim îngrijirea răniților. Ceea ce nouă ni se pare ”generozitate” e doar un calcul de rată de umplere, deci de performanță economică a respectivelor dughene. Că mari arși n-ai în fiecare zi, slavă Domnului pentru asta! Și trebuie amortizate niște investiții, foarte costisitoare altminteri. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Răniții noștri sunt mană cerească pentru respectivele spitale. Totul e să nu moară pe drum.

PS: ca să nu credeți că vorbesc aiurea. ”Premierul interimar Sorin Cimpeanu a declarat: „Vor fi decontate integral costurile pentru pacienții care vor fi transferați în străinătate din fondul de rezervă al Guvernului. în ceea ce privește aparținătorii, vom deconta cheltuielile indiferent de durată, de cazare, transport și masă pentru câte un aparținător pentru fiecare pacient. Acest decont se va face în regim de urgență într-o primă fază fie prin direcțiile consulare, Ministerul de Externe, prin ambasade, care s-au ocupat deja de formalitățile de cazare, fie printr-un program de ajutor de urgență gestionat de Ministerul Muncii.” HotNews, deci mama și tata, și bunica, și nepotul presei de calitate!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign