Bine ați venit în noua paradigmă, a democrației de după democrație.

23 octombrie 2018 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

USR este prototipul ”partidului-corporație”, partid care pare să fie viitorul, peste tot în lume. Partidul nu are ideologie, nu are membri și simpatizanți. Are doar ”angajați”, care trebuie să vândă un produs alegătorilor, funcție de subiectul dominant la un moment dat în societate. S-a născut cu ”anticorupția” în gură, și cel puțin până acum n-a avut nicio altă preocupare decât ”legile justiției, care omoară anti-corupția”. În rest, fascism social, după principiul ”corporația face legislația”, vezi atitudinea față de prevederile legii offshore. De fapt, astfel de partide sunt, în esența lor, firme de lobby, ca multe alte bazaconii de-și zic ”societate civilă”.

Neavând membri și simpatizanți, USR recrutează ”personal”, a se citi candidați pentru diverse funcții eligibile, ca orice corporație, prin interviuri și concurs de dosare ”profesionale. ”Uniunea Salvați România își propune să facă un spectacol al democrației din procesul de selecție a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 2019”, zice un comunicat al bizareriei. Deci pentru ei democrația este doar un spectacol de sunet și lumini, unde niște scamatori scot iepurași din joben, spunând publicului ”Votați-i ca pe Dumnezeii purității politice!” Deși mirosul de putregai moral îți mută nasul de la o poștă. Bine ați venit în noua paradigmă, a democrației de după democrație.

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign