FeaturedIstorie

Ați reținut? Migranții nu au legătură cu teroriștii

E vorba aia veche: dacă prostia ar durea nu ne-am putea înțelege de zbierete. Hai să facem o recapitulare a tâmpeniilor spuse în ultima perioadă cu terorisme.

Tâmpenia care de departe bate orice record: teroriștii din Paris nu au legătură cu migranții care au făcut franjuri UE. Vin oficiali francezi și greci și spun că doi dintre băieții care au făcut poc-poc la Paris s-au strecurat în UE cu valul de migranți – deștepții de pe Facebook zbiară de la prostie: teroriștii de la Paris au fost cetățeni europeni! Da frate, europeni, plecați în Siria să învețe origami și au fost urmăriți de servicii pentru pasiunea lor față de hârtia împletită. Și nu știau ei cum să intre în Europa să facă un start-up cu hârtie împletită și au intrat cu migranții. Să lăsăm pasionații de origami din întreaga lume să umble prin Europa!

Apoi vin alți deștepți care ne spun că de fapt nuuu! este o conspirație a serviciilor care au plantat pașapoarte false și piele belită cu amprente lângă cadavrele origamiștilor din Paris. Și după ce îți povestește chestia asta foarte solemn, idiotul începe să îți explice că există teorii ale conspirației cum că teroriștii se strecoară în Europa printre migranți, dar astea sunt teorii ale conspirației rele, el discută doar teorii ale conspirației bune.

Și s-a umplut netul de articole lacrimogene. Deci băieții ăia au făcut origami și poc-poc și confeti pentru că din cauza europenilor care i-au băgat în ghettouri. Pentru că nu li s-au oferit case și nu au avut șansa să meargă la școală. Pentru că nu s-au simțit iubiți de societate și de asta s-au gândit ei să facă poc-poc. Și că europenii sunt de vină pentru că nu-i așa? de la pașopt europenii au avut colonii și de la plebicist încoace nu s-a schimbat nimic sau doar puțin pe ici pe colo prin punctele esențiale.

Și behăie idioții cu prostiile astea și nu se mai potolesc…

sursa-http://www.kishiniov.eu/ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button