Bă! Ai pornit prost!

23 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Bă, Cioloș! Cred că nu înțelegi cine ești și ce poți să faci! Bagă-ți în cur amenințările alea la adresa ”politicienilor”, idiotule! Că nu ameninți niște amețiți, mă ameninți pe mine, cetățeanu, bă! Eu, care-ți plătesc limuzină, pază, casă de protocol, avion, elicopter, hotel de lux și ce dracu mai folosești tu! Ce mijloace directe de acțiune împotriva ”politicienilor care opun rezistență la schimbare” ai? Impui legea marțială?

Nu ți-a trecut prin cap că ”rezistența” aia la schimbare este a societății, sătulă de douăzeci și cinci de ani reforme care fac viața celor mai mulți din ce în ce mai rea? Pe noi ne-ai întrebat ce reforme vrem? Bă, niciunul dintre ”tehnocrații”  n-a cerut votul românilor. Nu s-a consultat niciodată cu ei. Ați ieșit din coasta lui Dumnezeu, să știți voi ce e bine și ce e rău pentru noi?

Bă! Ai pornit prost! Nu ești decât un birocrat de nimic, care dă ordine supușilor. Nu e bine, domnu ”tehnocrat”! Nu e bine! Mai gândește-te!

PS: cât îți păstrează postul Juncker? Profită de ocazie, și du-te!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign