Așa profită de proști…

16 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Știți cum este asta cu ”ieșitul” Marii Britanii din UE? ”Dacă ne vreți în Uniune, plătiți!” Și proștii plătesc! Ce s-ar întâmpla dacă ar ieși? Nimic! Marea Britanie nu e în zona euro, și nici nu se prea omoară cu ceea ce face Bruxellesul. Ea vrea doar piață. Ia să-i fi spus ceilalți, clar și ferm: ”Băieți! Liber! Puteți pleca! Nimeni nu va plânge plecarea voastră!” Să vedeți cum se schimba discursul lui Cameron. De fapt, cum îl schimbau pe Cameron cei care aveau de pierdut, adică ăia din City. Așa profită de proști…

Că Iohannis și Cioloș au fost de acord cu ”planul” Bruxellesului pentru a ține Marea Britanie în UE nu e de mirare. Noi suntem de acord cu orice. Mă gândesc doar că românii din UK vor fi foarte fericiți. Aștept odele închinate Tăcutului Conducător. Că merită!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign