Așa cum, de fapt, merită!

07 ianuarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Nu știu ce mă face să cred că ”incidentele” de la Koln, din noaptea Anului Nou, sunt din ciclul ”Corupția ucide!” Și că niște băieți, supărați că trebuie să gestioneze consecințele populismului cretin al cucoanei, i-o trag lui Merkel cu sârmă ghimpată. Așa cum, de fapt, merită!

Europa trebuie să rămână un teritoriu al azilului, și unul al emigrației. Nu despre asta este vorba. Dar nu poți admite milioane de oameni fără nicio justificare, și nicio noimă. Refugiații politici sau de altă natură, persecutați în țările lor de origine, da. Refugiații de război, da, cu condiția reîntoarcerii lor în momentul în care zona de unde provin va fi sigură. Emigranții economici, da, dar nu pentru a fi folosiți pentru a-i concura neloial pe angajații din Europa, și pentru a duce în jos salariile.

Merkel a făcut o gravă eroare, și de plătit o plătesc toți cei 28 de membri ai UE, dar și Uniunea, ca proiect politic. E cazul să ne lase, iar Germania să ia cunoștință de limitele puterii ei, dar și de responsabilitățile pe care le presupune această putere.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign