Cetatea Râșnov – printre primele zece castele din lume

05 ianuarie 2016 destin valah Lifestyle

Cetatea Râşnov se numără printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarnă, potrivit publicaţiei de turism Condé Nast Traveler. De altfel, anul trecut, cetatea a inregistrat un număr record de peste 360.000 de vizitatori.

Cetatea Râşnov este inclusă pe această listă, alături de Castelul Neuschwanstein (Bavaria, Germania), Palatul ţarului Alexei Mikhailovich în Parcul Kolomenskoye (Moscova, Rusia), Castelul Matsumoto (Japonia), Castelul Hohenzollern (Germania), Castelul Hradcany (Praga, Republica Cehă), Castelul Blair (Perthshire, Scoţia), Castelul Gamlehaugen (Bergen, Norvegia), Castelul Uchisar (Nevsehir, Turcia) şi Castelul Inuyama (Japonia).

Cetatea Râşnov este un ansamblu fortificat aflat la sudul oraşului Râşnov din judeţul Braşov, unul din cele mai bine păstrate din Transilvania.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign