Aplauze și ovații prelungite, tovarăși!

16 mai 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Ori avem economiști cretini, ori patroni picați în cap! Productivitatea nu este treaba angajatului, ci a angajatorului. Dacă el nu investește nici în tehnologii, nici în oameni, de unde mama dracului să vină creșterea productivității? De la Sfântul Duh al lui Marx?

Deci tu ai o lipsă acută de mână de lucru, mai ales din categoria celei calificate și înalt calificate, pe care se bat și angajatorii de afară, și te plângi că nu a crescut productivitatea muncii, deci nu ai cum să mărești salariile? Și în același timp în care singurul mod de a o crește este creșterea intensității muncii, adică ore de muncă suplimentare, neplătite, creșterea normei de lucru, și așa mai departe? Foarte bine! Să așteptăm să crească productivitatea, tovarăși! Să raportăm producții record de productivitate la hectar! Vine acuș Congresul Partidului Capitalist Român, pe scurt al PCR. Aplauze și ovații prelungite, tovarăși!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign