Prieteni, dacă avem reacții adverse la unele vaccinuri, ce facem cu reacțiile la alimente?

16 mai 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Prieteni, dacă avem reacții adverse la unele vaccinuri, ce facem cu reacțiile la alimente? Care sunt mai dese, și uneori mai violente decât cele la vaccinuri. Interzicem și alimentele? Știu, nu e obligatoriu să papi alune, sau lapte, sau mai știu eu ce. Mai mult, scrie și pe ambalaj. Dar și pe vaccin scrie!

Ideea este următoarea: sunt câteva vaccinuri, puține, care TREBUIE să fie obligatorii, mai ales cele care privesc boli aproape eradicate. Altele-cele mai multe-să fie opționale, și să fie făcute după analize serioase de risc pentru cel vaccinat.

Este o rușine ca într-o țară (aproape) civilizată să se moară de rujeolă, pentru că nu s-a făcut vaccinarea. Da, sunt vinovate și sărăcia, și igiena precară, dar principalul factor favorizant este lipsa vaccinării. Așa că pozițiile extreme nu folosesc dezbaterii, în schimb produc rău și suferință.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign