Altă zi cretină. Să fie primit!

03 aprilie 2016 destin valah Cultura
de Constantin Gheorghe

Altă zi cretină. Să fie primit! Am încercat să-mi târăsc fizicul prin peisaj. Nimic mai rău, ținând cont de antecedente. Peste drum de bloc, o agenție Loto. În fața ei, inevitabila statuie a umilirii fumătorului: vânzătoarea. Ne cunoaștem, schimbăm câteva cuvinte. Și-mi spune printre altele-tocmai remarcasem că nu e nici dracu în acvariul ei-că, de când e ea la Loterie, nu i s-a întâmplat că nimeni să nu câștige în agenția ei.

Ei bine, după tragerea de joi n-a existat niciun câștig! Nici măcar 6-7 lei, cât e un câștig la ”norocul” de la 5/40! Niciun câștig! Și atunci cum să intre cineva în agenție? După care discuția se duce, inevitabil, către ciudățenia de la Găiești, parcă, unde marele premiu de la 6/49 a fost împărțit între doi jucători, unul dintre ei declarând sus și tare că și-a rupt biletul, pe motiv că n-a văzut varianta câștigătoare.

Ca să n-o mai lungim: domnu Julien, Loteria Română e și ea pe lista aia de privatizări pe care trebuie să le bifați până la sfârșitul mandatului?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign