Viața de zi cu zi într-o țară distrusă de 26 de ani de reforme cretine!

13 septembrie 2016 destin valah Istorie
Constantin Gheorghe

România! Nu se putea ca ăia de la Pfizer să nu-și facă numărul! Iar au pus ei de o criză la unele medicamente, printre care și anti-diabeticul maică-mii. De vreo trei ani am aceleași probleme, toamna. Mă rog, după vreo două săptămâni, cu ajutorul unui prieten și vecin, farmacist, am pus mâna pe-un flacon. El știe prin ce colț de țară l-a găsit! Și-a câștigat vinișorul cu vârf și îndesat.

Cobor să iau medicamentul, și mai bârfim de una, de alta. E mare pescar, dar nu pune gura pe pește! 😀 Îmi povestea cum a fost în Deltă, unde lucrurile au o față pentru tehnocrați, și alta pentru supraviețuitori. Trecem. Cum are un puști în clasa a cincea, o dau și p-asta. ”Ia zi, tăticule, cum a fost în prima zi de școală? Cine a trăit mai intens momentul?”

La care îmi răspunde, supărat: ”Eu! Pe el l-a durut în cot! Pe mine în portofel! I-am cumpărat un morman de caiete! Și azi aflu că nu sunt bune! Știi de ce? Sunt de ”doar” 60 de pagini, iar diriginta vrea musai de 80!”

Reforma educației, da? Normalitate în sănătate, da? Fleacuri? Nu! Viața de zi cu zi într-o țară distrusă de 26 de ani de reforme cretine!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign