”Vai! Dar nu se poate! Așa ceva?!”

25 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Lumea a aflat brusc că România are cei mai mulți săraci, și cei mai mulți copii în risc de sărăcie din UE. Și se miră ingennu: ”Vai! Dar nu se poate! Așa ceva?!” Bă, citiți dracului studiile lui Gusti! Ne-am întors la Raiul interbelic. Ați vrut restitutio in integrum? Îl aveți, cretinilor! Asta a fost România: țara sărăciei absolute din Europa! Am vrut să ne întoarcem acolo de unde am plecat? Ei bine, ne-a reușit la perfecție! Lăsați ipocrizia! Îmi vine să vomit…

La TvR 1, știrea despre faptul că România are cei mai mulți copii în risc de sărăcie din întreaga Europă este urmată, firesc, de un sfat: cum să cureți o rodie. Câți dintre români, nu doar dintre copii, știe măcar cum arată o rodie, că de mâncat, nicio speranță? Adecvare la realitate, nu?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign