Și se pare că programul funcționează, cu rezultate remarcabile…

25 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Eu nu înțeleg: Europa(aia reunită în UE) are vreo 500 de milioane de capete de vacă furajată. Câți islamiști extremiști să fie în acest spațiu? O mie? Două mii? Trei mii? Cinci mii? Și ăștia, câți or fi, bagă spaima în cinci sute de milioane? În țări cu servicii secrete care mai de care mai obeze, mai supercaliflagelistice în materie de tehnologii, cu mormane de bani la dispoziție? Cu societăți mai controlate decât au putut construi Hitler și Stalin la un loc? Cu zeci, sute de milioane de camere de luat vederi. Cu programe de recunoaștere a feței. Cu uriașe baze de date, din care afli cât era de moale caca bebelușului nu știu cărei rătutite?

Ceva nu sună cușer în toată povestea asta. Dar deloc nu sună cușer. De fapt, noi, cetățenii, nu mai avem niciun control asupra statului. De fapt, statul formal, ăla pe care-l știm noi, și-l înjurăm, nu mai controlează nici el nimic. Este doar un decor, în spatele căruia se ascunde statul informal, cel care conduce, de fapt. Stat care nu poate fi controlat de nimeni, pentru că știm cine este, cine îl compune, ce agendă are.

De asta două-trei mii de oameni pot arunca în haos 500 de milioane. Pentru că nimeni nu-i caută cu adevărat. Mai mult, sunt folosiți pentru controlul societăților, pentru implementarea agendei statului informal. Iar lucrurile nu se vor schimba în bine. În rău, cu siguranță. Ce vedem este un program de dresaj social, de deposedare a cetățeanului de orice putere de control asupra vieții sale. Și se pare că programul funcționează, cu rezultate remarcabile…

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign