FeaturedIstorie

UPDATE! Oameni frumoși, oameni liberi, sunteți reprezentați din ce în ce mai bine!

UPDATE! Oameni frumoși, oameni liberi, sunteți reprezentați din ce în ce mai bine!

Oameni din anturajul liderilor străzii (care au discutat și în numele tău cu președintele Iohannis după tragedia de la ‪#‎colectiv‬), dar care n-au mai ajuns la Cotroceni, sunt răsplătiți cu funcții guvernamentale în guvernul așa-zis tehnocrat condus de Dacian Cioloș: Cristian Ghinea a devenit Consilier de Stat pe Afaceri Europene la Cancelaria Primului-Ministru.

Cristian Ghinea este un ideolog de dreapta (ca majoritatea celor invitați la Cotroceni), membru în conducerea Centrului Român pentru Politici Europene (CRPE), amic cu Sorin Ioniță (apropiat al lui Traian Băsescu, reprezentant Expert Forum, organizație care a recomandat Guvernului Boc închiderea de spitale în 2010 – apropo de „Vrem spitale, nu catedrale!”) și cu Sorin Drula (Pro Infrastructura), doi „reprezentanți ai societății civile” care s-au prezentat țanțoș la Iohannis. Ghinea declara bucuros că, deși el nu poate ajunge la Cotroceni, colegii lui, Ioniță și Drula, îl vor reprezenta cu cinste.

Este interesant cum „liderii străzii” și apropiații lor au fost ofertați și unii chiar au acceptat funcții în Guvernul Cioloș. Desigur, vorbim doar de oameni cu o anumită orientare politică și cu anumiți susținători.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button