Una peste alta, noi suntem români: de ce să ne contrazicem identitatea?

08 decembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Aparatul de propagandă pro-băsist, convertit la ciolănism, a suferit o puternică lovitură de imagine, după lipsa de reacție în cazul afirmațiilor scandaloase, și profund jignitoare, ale blondei ăleia buhăite de la Finanțe. Știu, nu le pasă, câtă vreme le pică banul. Dar banul pică doar dacă ești cât de cât credibil, poți da o mână de ajutor ”cauzei”. Iar pentru asta trebuie măcar să mimezi ”obiectivitatea”. Câteodată pentru asta trebuie să sacrifici pe altarul pomenitei cauze câte o pupăză precum cea mai sus amintită. Fără asta nu se poate!

Oricum mitul tehnocratului salvator moare înainte de a se naște. Iar Cioloș și ai lui și-o iau în freză cu o viteză la care nici ăia din guvernul Ciorbea nu au visat!  Una peste alta, noi suntem români: de ce să ne contrazicem identitatea?

Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign