Un labagiu umblă liber prin Chișinău

06 februarie 2016 destin valah Cultura

Un tip căruia îi place să se masturbeze în public a fost filmat într-un parc din Chișinău. Bineînțeles, a stârnit emoții. O fi bine, o fi rău? Ar trebui presa să trateze acest subiect cu imaginile explicite furnizate de martorii dotați cu smartphone-uri?

Asta îmi amintește de o poveste din București, de prin 1997. O colegă de facultate ajungea la cursuri cu spume la gură: stătea pe Calea Văcărești și când ieșea din bloc în fiecare dimineață îl vedea pe un nene care se masturba pe dealul unde este acum Sun Plazza. Chestia asta o cam scotea din sărite. Așa că a sunat la poliție să reclame situația. Polițistul a fost foarte relaxat: ”Aaa! Îl știm, l-am amendat de mai multe ori, dar nu se potolește. Priviți și dumneavoastră în altă parte când ieșiți din bloc.”

Sunt curios dacă labagiul din Chișinău este la fel de convins și dedicat precum cel din București.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign