Bă, dar cu ursul v-ați consultat?

06 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Bă, dar cu ursul v-ați consultat? L-ați întrebat dacă are chef să meargă printr-un tunel lung de 1,6 km, ca să traverseze o autostradă? O hiberna el într-o vizuină, dar aia e o groapă în pământ, de vreo doi-trei metri lungime. Și doarme, nu merge prin beznă. Sau îi puneți becuri cu LED(că suntem ecologiști, ce mama dracului!) și ventilație? Că sigur nu se ventilează natural!
Nu ducem prea departe prosteala cu ”protecția naturii”? Toate regulile astea sunt concepute parcă pentru a face tot mai dificile investițiile în infrastructuri. Sau, poate, pentru a le scumpi nemăsurat, spre bucuria constructorilor. Că toate mofturile astea costisitoare le plătesc proștii. Vezi cușca pentru două veverițe, din parcul orașului Bistrița, care costă 4.500 de E!

M-aș distra(că și eu plătesc prosteala!) să aud că ai dracului urși traversează autostrada pe oriunde, numai prin tunelul ăla, nu! Cum spuneam, nimeni n-a întrebat și ursul…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign