Uite, d-aia!

25 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Dacă nu vă era clar ce vrea ”tehnocratul” Cioloș, și care este definiția ”reformei”: ”Un lucru e totuși clar. O reformă a administrației care nu va face concedieri nu își justifică numele și este de înțeles că guvernul ezită să spună acest lucru. Și pentru că cineva trebuia să o spună, a făcut-o exponentul unor mari investitori în România, bancherul olandez, Steven Van Groningen: ”Nu este neapărat o problemă că trebuie mărite salariile, ci că sunt prea mulți angajați în sistemul public și cel mai simplu este să mărim salariile reducând numărul de angajați”. Reprezentantul FMI a spus și el ceva asemănător.” Horațiu Pepine, DW.

Evident, după astfel de ”reforme” toți cretinii se întreabă de ce iese lumea în stradă, de ce se aruncă unii în aer, de ce politicul este la cea mai joasă cotă de încredere din istorie, și de ce ne îndreptăm spre prăbușirea unui sistem economic și social care nu este, acum, decât o mașină de produs inechități și de umilit demnitatea umană. Uite, d-aia!

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign