Ați înțeles tot, da?

25 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Mulți tâmpiți în guvernul Cioloș. Are cuvântul musiu Curaj, ăla de la Educație: „Mi-as dori foarte mult sa nu fiu asociat cu Mister legea educației. Este un proces în care noi trebuie sa fim parteneri și să pregătim în etapa aceasta elementele care pot duce în etapa următoare la detalii. Va trebui sa facem mici corecturi, dar vor fi chirurgicale”.

Una peste alta, intervenția chirurgicală este o procedură invazivă. Nu de mici corecturi poate fi vorba. Știu, el vroia să spună că nu va folosi toporul, va folosi bisturiul. Dar dacă tot e inginer, și nu le are cu metaforele, nu poate să vorbească dracului ca un inginer? Și să spună: ”Bă! Deocamdată nu știu ce și cum. Că n-am fost pe felia asta! Mă documentez, și vorbim mai târziu. Hai, pa!”

Apropo: domnu Curaj! Vreau și eu o punguță cu semințe de viitor. Se poate? ”Ideea e de a pune semințe de viitor, să fundamentam lucruri, să punem la loc ce s-a făcut, astfel încât cei care vor veni după mine să poată să valorifice mai bine”. Ați înțeles tot, da?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign