FeaturedIstorie

Ați înțeles tot, da?

de Constantin Gheorghe

Mulți tâmpiți în guvernul Cioloș. Are cuvântul musiu Curaj, ăla de la Educație: „Mi-as dori foarte mult sa nu fiu asociat cu Mister legea educației. Este un proces în care noi trebuie sa fim parteneri și să pregătim în etapa aceasta elementele care pot duce în etapa următoare la detalii. Va trebui sa facem mici corecturi, dar vor fi chirurgicale”.

Una peste alta, intervenția chirurgicală este o procedură invazivă. Nu de mici corecturi poate fi vorba. Știu, el vroia să spună că nu va folosi toporul, va folosi bisturiul. Dar dacă tot e inginer, și nu le are cu metaforele, nu poate să vorbească dracului ca un inginer? Și să spună: ”Bă! Deocamdată nu știu ce și cum. Că n-am fost pe felia asta! Mă documentez, și vorbim mai târziu. Hai, pa!”

Apropo: domnu Curaj! Vreau și eu o punguță cu semințe de viitor. Se poate? ”Ideea e de a pune semințe de viitor, să fundamentam lucruri, să punem la loc ce s-a făcut, astfel încât cei care vor veni după mine să poată să valorifice mai bine”. Ați înțeles tot, da?

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button