Trăim marea mahmureală democratică…

01 octombrie 2018 destin valah Istorie

Chiar nu pot accepta lașitatea politicului-și nici pe aceea a intelectualilor publici-în privința Referendumului. Vezi Doamne, e o inițiativă cetățenească. Și ei cum au ajuns în Parlament? Nu cu voturile cetățenilor?

Da, e un subiect controversat. Dar cât ne vom mai ascunde după scuze tembele, precum ”Ce-au să spună colegii noștri de continent, europenii?!” Ce contează? Unii au zis că ”da” pe marginea acestui subiect, alții au zis ”nu”. I-a dat cineva afară din Europa pentru alegerile lor? Atunci noi de ce ne umilim?

Lașitatea politicului și intelectualilor publici are consecințe. Oricum tema Referendumului este una marginală, în raport cu interesul național.

Altminteri trăiască lupta pentru pace și ciorba de potroace. Mai ales asta de la coadă. Doar trăim marea mahmureală democratică…

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign