„Think Education”

15 iunie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Mă uitai și eu la știrea despre ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, care participă joia trecută la o conferință. Că, de! Ministrului îi stă bine cu conferința! Bă, în țara asta nu se mai poate trăi/respira/vorbi/înjura/socializa, decât în engleză! Așa fu și cu paranghelia de joia trecută: avu titlu neapărat în limba engleză, să înțeleagă și țața Safta, din vârful muntelui, unde nu s-a inventat decât radioul cu tranzistori, dar nu și magazinul unde se vând baterii: „Think Education”. Onor domnul ministru(la care visează și după care suspină doamna Gorghiu-Dej!) a declarat că nu Guvernul este responsabil pentru problemele din educaţie. Bravo, musiu! Așa e! Responsabili suntem noi! Guvernul ăsta e opera noastră. Am vrut muie Ponta, avem muie! Fără Ponta!

O nimeri musiul la aia cu elitele ca niște viruși! Dar nu doar viruși. Ci și paraziți. De fapt, un miciurinism între tenie și virusul Ebola. D-aia nu ne mai facem bine, ca nație!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign