Tefelisme aplicate pisicilor.

16 octombrie 2018 destin valah Cultura

Tefelisme aplicate pisicilor. În fața blocului își fac veacul trei mâțe. Iar una este parcată în timpul nopții într-un magazin. Grase, frumoase, îngrijite. Se ocupă fetele de la magazine. Că tot nu au parte de cumpărători.

Pe la zece sunt toate trei băț în fața blocului, așteptând să se deschidă cantina socială. Și, azi, surpriză! Apare un tefelist, cu o pungă din hârtie în mână. Din care scoate tacticos marginile câtorva felii de pizza, pe care le pune sub nasul uneia dintre pisici. Care pisică îi aruncă o privire plină de scârbă, amestecată cu compătimire. Ceva de genul: ”Bine, mă! Asta să mănânci tu, idiotule!”

Mă întorc peste vreo zece minute. Mofturoasa ronțăia de zor crănțănele dintr-o farfurie. O porție generoasă. Se deschisese cantina…

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign