Știți cine este cel mai bun vorbitor de romgleză?

12 decembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Știți cine este cel mai bun vorbitor de romgleză? Tovarășul Curaj, cică ministru al Educației. De la anu vom înlocui româna cu romgleza, pe care o vom învăța ”în zona de predictibilitate, pentru că suntem în situaţia de a avea, după un efort destul de lung, rezultate pentru noul cadru curricular clasa a V-a, clasa a IX-a, dar vom veni cu diferenţe anul acesta, o să vă spun pe scurt despre ce este vorba: manualele vor fi pilotate în vară. Nu s-a mai întâmplat acest lucru. Sigur, vor fi consultări până atunci, publice, dar vom avea, permiteţi să folosesc un termen în engleză – summer camp şi curricula, manualele vor fi pilotate cu beneficiari, cu tot cu tineri, copii, care împreună cu profesorii vor livra conţinutul, cu clase, astfel încât să înţelegem şi reacţia celor care sunt beneficiarii manualelor”.

Bă, ăsta cică-i inginer! Meseria asta ar trebui să-ți structureze mintea, să poți să te exprimi clar și concis. Ăsta bate câmpii, pentru că habar n-are despre ce vorbește!

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign