Societatea civilă se întoarce astfel împotriva cetățenilor.

07 august 2018 destin valah Istorie

Punctul de vedere al ”ecologiștilor” s-a transformat în politici publice și în cazul urșilor, și în cazul mistreților. Cu ce rezultate? Pestă porcină care se întinde ca râia, atacuri tot mai dese ale urșilor asupra oamenilor, pentru că populația a crescut necontrolat, nu se mai vânează. Delta Dunării este invadată de specii care nu-i sunt proprii, care fac pagube, dar nu avem voie să intervenim.

Oamenii de specialitate nu sunt ascultați, pe motiv că sunt fie ”comuniști”, fie plătiți de odiosul stat, care, nu-i așa, vrea pielea ursului și colții mistrețului. Și uite așa ”democrația” prost înțeleasă, și ipocrizia, fac victime și pagube economice, aducând atingere inclusiv mediului, în numele căruia acționează. Societatea civilă se întoarce astfel împotriva cetățenilor. Pentru că, niciodată, radicalismul nu face casă bună cu binele public. Nicăieri în lume asta nu funcționează. Radicalismul este cel mai mare dușman al democrației. Pentru că este o formă de totalitarism, care nu poate fi pusă sub controlul cetățenilor.

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign