FeaturedIstorie

Și nici măcar nu e Crăciunul…

de Constantin Gheorghe

Templu satanist sau nu(că FB a ajuns mai rău decât televiziunile pubelă!), clubul ”Colectiv” NU trebuia să ardă. Sataniști sau nu, tinerii care ascultau muzică acolo NU trebuia să moară! Nu o pedeapsă divină pentru ”satanismul” lor i-a ucis. I-au ucis lăcomia patronilor, goana lor după profit cu orice preț, prostia unora care se cred ”meseriași”, ticăloșia celor care, din club și din administrație, au zis că ”merge și așa!” I-a ucis credința în virtuțile statului minimal și în capacitatea pieței de a rezolva orice problemă. Ce a rezultat, se vede.

Bomboana pe colivă o reprezintă jegul moral al celor care, cățărându-se pe mormanul de cadavre, cu agenda lor politică, au lipsit România de un Guvern cu depline puteri, în momentul critic al crizei umanitare. Adăugând o criză politică celorlalte crize care trebuie gestionate. Nimeni nu pare să-și dea seama de răul pe care-l fac, în dorința lor dezlănțuită de a vedea sânge de politician pe pereți, din setea de răzbunare. Cele mai absurde manipulări de presă, cele mai ticăloase zvonuri pun acum presiune pe medici și pe cei din sistemul public de sănătate.

Ponta a plecat. Plecarea lui a costat: avem acum o clasă politică făcută zob, o criză politică imposibil de gestionat, o administrație pusă de butuci de o dementă și irațională luptă împotriva corupției, o societate polarizată și radicalizată, și asta pentru ce? Pentru a-și avea Iohannis ”guvernul lui”? Pentru a reveni în prim plan bătrânii edecari ai ”societății civile”, trecuți în uitare? Ce am câștigat? Ce vom câștiga? Nu știu. Dar niște unii sunt foarte fericiți: și-au primit jucăriile. Și nici măcar nu e Crăciunul…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button