Să ne ocupăm de ceea ce contează, nu de fleacuri…

08 octombrie 2018 destin valah Istorie

Mai prost de felul meu, cred că, până acum, umanitatea s-a descurcat binișor, a prosperat, s-a dezvoltat, și fără căsătoriile între persoane de același sex. La fel, cred că nu lipsa acestui tip de căsătorie este motivul principal pentru care n-a rezolvat probleme precum sărăcia, subdezvoltarea, inechitățile economice și sociale, polarizarea economică, n-a găsit leac pentru boli precum cancerul sau nu poate gestiona schimbările climaterice, agravate de ea, de umanitate.

Nu mi se pare că statele care care au permis acest tip de căsătorii o duc mai bine decât o duceau înainte de decizia de a le permite. Căsătoria între persoane de același sex n-a împiedicat Franța să se dezindustrializeze, spre pildă, și nici n-a scăzut numărul șomerilor. Statele Unite n-a redus numărul celor care trăiesc pe străzi, nici violența extremă, nu a scăzut nici numărul celor uciși în adevărate masacre cu arme de foc.

Așa că, a se scuti. Să ne ocupăm de ceea ce contează, nu de fleacuri, de plimbat în chiloți prin metrou, de tot felul haștaguri cretine. Altele sunt prioritățile României. Și una dintre ele este slăbiciunea extremă a sistemului politic, a statului și golirea de conținut a democrației. Să rezolvăm astea, sărăcia, polarizarea socială, subdezvoltatea, și mai vedem ce și cum.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign