FeaturedIstorie

Revoluția ”neo-liberală” este, de fapt, un maoism grețos și periculos.

de Constantin Gheorghe

·

Mi-e scârbă! Un ticălos înjură Guvernul pentru că a aprobat un ajutor de 5.000 de lei familiei muncitorului mort în explozia de la fabrica ”Vel Pitar” din Brașov, și cheltuiește de pomană banii țării. Sigur, faptul că ajutoarele date ”tinerilor frumoși și liberi”, arși în club, trec bine de 20 de milioane de euro, nu mai contează. Ăia merită. Dar ne doare în cur de un muncitor. El e scursura societății, nu e elită!

Și, evident, cineva trebuie să oprească PSD, care iar a băgat mâna în buzunarul tinerilor frumoși și liberi, mărind salariul bugetarilor. Bugetarii ăia care i-au salvat pe tinerii frumoși și liberi, neplătitori de taxe și impozite, de asigurări de sănătate, și, în general, de nimic. Pantazi mai are puțin și se sufocă.

” Nu mai am nici o indoiala: PSD e profund corupt, incapabil sa se schimbe, si disparitia sa ar fi un mare bine pentru Romania. Mizeria uluitoare pe care a facut-o Liviu Dragnea cu mina unei slugi din Vaslui, anti-occidentalul Adrian Solomon, intrece orice inchipuire. Au votat in 2 zile, fara dezbatere, fara impact bugetar, fara mila pentru bugetul tarii, o crestere de 10% pentru TOTI bugetarii. E o masura care are 3 efecte: e o pomana electorala cu care Dragnea vrea sa mai securizeze niste voturi in dublele alegeri din 2016; lasa un urias cartof fierbinte guvernului Ciolos; il pune pe Iohannis intr-o situatie imposibila.”

Se pare că singură lupta de clasă ne mai scapă de gunoaiele astea. Care cred că totul li se cuvine, că ei n-au nicio datorie față de ceilalți, ci numai ceilalți față de țară. Uite așa ajungem să-i urâm pe cei morți și răniți în clubul ”Colectiv”,pentru că în numele lor se revarsă asupra tuturor: medici, salvatori, politicieni, preoți, un val de mizerii inimaginabile. O prăpastie se cască între generații. Revoluția ”neo-liberală” este, de fapt, un maoism grețos și periculos.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button