FeaturedIstorie

Problemă de logică, pentru proștii care mai cred în Zâna Măseluța Tehnocrată.

de Constantin Gheorghe

Problemă de logică, pentru proștii care mai cred în Zâna Măseluța Tehnocrată. Se ia una bucată Parlament. Bun, rău, de formă, să-i prostim pe proști. După ce-l luăm(și la DNA), îi punem în brațe sarcina să învestească un guvern apolitic și dat în pizda mă-sii de tehnocrat.

Măcar de ochii lumii trebuie să existe o majoritate guvernamentală, care să dea un vot de învestire. Vot care privește nu doar oamenii din guvern, cât și, sau mai ales, programul de guvernare. Care program nu este al Sfântului Duh. Că decontul POLITIC pentru felul în care guvernează revine în sarcina partidelor care-l sprijină, nu a ”tehnocraților”. Logic, cei care plătesc muzicanții vor vrea să comande muzica. Deci programul de guvernare va fi cât se poate de politic, și de vreme ce va fi votat, va fi asumat de partidele politice din noua majoritate.

Faptul că miniștrii și secretarii de stat nu vor avea ”carnet de partid” nu înseamnă nimic. Ei vor fi OBLIGAȚI să ducă la îndeplinire un program asumat de niște partide. Nu le semnează nimeni un cec în alb. Constituția, futu-i mama ei, spune cât se poate de clar: Executivul este CONTROLAT de, și RĂSPUNDE, în fața Parlamentului. În fața Parlamentului, nu în fața străzii, sau a lui Soros, Juncker, a Ambasadei Americane sau a serviciilor secrete germane și franceze.

Deci e politic și răspunde politic! Ca atare, merge ca o rață, măcăne ca o rață, e o rață. Restul e prosteală pentru proști, și nimic mai mult! Cioloș este un premier politic, care va conduce un guvern politic, susținut de o majoritate parlamentară politică, ce-și va da votul pe un program politic, care va fi unul de dreapta, cu accente extreme.

Ne-am întors la CDR, dacă vă era dor. Și, vorba cuiva: vânătorii de capete au toate șansele să se surmeneze. Trebuie să livreze cei 15.000 de tehnocrați, ce vor conduce România spre un nou dezastru. Deși nu avem nevoie de atâția. Cu puțin putem face mult. Mult rău…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button