Revizorul, varianta de Chișinău

22 ianuarie 2016 destin valah

 

 

Controlorul din troleibuz poartă denumirea oficială de revizor în Chișinău. Azi am aflat: o taxatoare se chinuia să-i convingă pe doi băieți să-și achite călătoria. Băieții așa și nu voiau să achite. Iar taxatoarea le-a zis că iaca, aici este revizorul, dar băieții au rămas la părerea lor, că ei merg doar o stație și nu achită.

Revizorul s-a dovedit neputincios. Le-a explicat băieților că frumos ar fi să plătească, dar mai mult nu a făcut. În urmă cu câteva săptămâni am văzut o scenă care m-a făcut să cred că există o dușmănie între taxatoare și revizori. Un băiat nu avea bilet și revizorul se bucura că-i va da amendă, însă taxatoarea imediat a încasat doi lei și i-a dat bilet, mințindu-l pe revizor în față că abia la stația respectivă se urcase băiatul.

Revenind la ziua de azi: după ce băieții s-au ținut de cuvânt și au mers o singură stație, taxatoarea a început o discuție lungă cu revizorul: că în alte troleibuze oamenii se sfădesc, dar ei îi place să fie liniște și oamenii să se înțeleagă. Revizorul o aproba din priviri.

.kishiniov.eu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign