”premieri tehnocrați”

09 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Cele mai extravagante nume se vehiculează, drept ”premieri tehnocrați”. Mai ales de prin mediul de afaceri. Poate n-ați aflat: România nu este o corporație, și nu se conduce ca o corporație. Mai mult, rolul economic al statului este marginal. Cel mai important este acela de organizare a coeziunii sociale. Dacă nici după tragedia din clubul ”Colectiv” n-am înțeles asta, înseamnă că suntem iremediabil tâmpiți!

Apropo de ”tehnocrați”. România l-a avut pe Isărescu premier. Și? S-a dus de suflet PNȚ-CD, care și-l asumase. Ca să nu mai vorbesc de Italia condusă de Mario Monti, alt tehnocrat. S-a ales praful! L-au trimis la plimbare pe Berlusconi, cu fix aceleași metode ca acelea folosite pentru alungarea lui Ponta. Și? Nu, tehnocrația nu salvează România. Este alibiul pentru niște politicieni lași și ticăloși!

Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign