Oameni frumoși, v-ați luat Guvernul înapoi!

02 decembrie 2015 destin valah Istorie

Oameni frumoși și liberi, când am auzit de numirea lui Cristian Ghinea în funcția de Consilier de Stat pe Afaceri Europene la Cancelaria Primului-Ministru, ne-am amintit de clipul ăsta, din 2014. Cristian Ghinea vota DNA și o pupa pe „mămica” Macovei.

Cristian Ghinea este un ideolog de dreapta (ca majoritatea celor invitați la Cotroceni când Iohannis a „consultat” așa-ziși reprezentanți ai protestatarilor), membru în conducerea Centrului Român pentru Politici Europene (CRPE), amic cu Sorin Ioniță (apropiat al lui Traian Băsescu, reprezentant Expert Forum, organizație care a recomandat Guvernului Boc închiderea de spitale în 2010 – apropo de „Vrem spitale, nu catedrale!”) și cu Sorin Drula (Pro Infrastructura), doi „reprezentanți ai societății civile” care s-au prezentat la președinte.

Este interesant cum „liderii străzii” și apropiații lor au fost ofertați și unii chiar au acceptat funcții în Guvernul Cioloș. Desigur, vorbim doar de oameni cu o anumită orientare politică și cu anumiți susținători. Dacă ești de dreapta, ai susținut-o pe Monica Macovei și/sau ești fan politicile SUA, ești candidatul ideal.

Tolontan scrie azi: „Cristian Ghinea a fost numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului.

A făcut-o în stilul său onest, demisionînd atît din ONG-ul pe care l-a fondat, cît și din postura de redactor la ”Dilema”.

Ori de cîte ori apare o astfel de mutare, încep acuzele. Că e o sinecură. Că de ce s-a dus să lucreze la stat?”

Sincer asta mi se pare principala problemă, că e plin de sinecuriști în presă și în Guvern.

Oameni frumoși, v-ați luat Guvernul înapoi!

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign