FeaturedIstorie

Oameni frumoși, v-ați luat Guvernul înapoi!

Oameni frumoși și liberi, când am auzit de numirea lui Cristian Ghinea în funcția de Consilier de Stat pe Afaceri Europene la Cancelaria Primului-Ministru, ne-am amintit de clipul ăsta, din 2014. Cristian Ghinea vota DNA și o pupa pe „mămica” Macovei.

Cristian Ghinea este un ideolog de dreapta (ca majoritatea celor invitați la Cotroceni când Iohannis a „consultat” așa-ziși reprezentanți ai protestatarilor), membru în conducerea Centrului Român pentru Politici Europene (CRPE), amic cu Sorin Ioniță (apropiat al lui Traian Băsescu, reprezentant Expert Forum, organizație care a recomandat Guvernului Boc închiderea de spitale în 2010 – apropo de „Vrem spitale, nu catedrale!”) și cu Sorin Drula (Pro Infrastructura), doi „reprezentanți ai societății civile” care s-au prezentat la președinte.

Este interesant cum „liderii străzii” și apropiații lor au fost ofertați și unii chiar au acceptat funcții în Guvernul Cioloș. Desigur, vorbim doar de oameni cu o anumită orientare politică și cu anumiți susținători. Dacă ești de dreapta, ai susținut-o pe Monica Macovei și/sau ești fan politicile SUA, ești candidatul ideal.

Tolontan scrie azi: „Cristian Ghinea a fost numit consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului.

A făcut-o în stilul său onest, demisionînd atît din ONG-ul pe care l-a fondat, cît și din postura de redactor la ”Dilema”.

Ori de cîte ori apare o astfel de mutare, încep acuzele. Că e o sinecură. Că de ce s-a dus să lucreze la stat?”

Sincer asta mi se pare principala problemă, că e plin de sinecuriști în presă și în Guvern.

Oameni frumoși, v-ați luat Guvernul înapoi!

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button