O uriașă impostură plutește peste ”elitele intelectuale”, indiferent de generație.

27 noiembrie 2017 destin valah Istorie

S-au întâmplat lucruri la sfârșitul ăsta de săptămână. Ați văzut pe undeva poziția ”stângii intelectuale”? Vreun protest al Demos, ceva? Băieții și fetițele alea școliți/școlite prin cele paradisuri democratice tac mâlc. Că și ei e cu ”Jos Ciuma Roșie! Muie PSD!” Și apoi, cum să le facă ei așa un afront colegilor de idei, care cică sunt ”dă dreapta”?

O uriașă impostură plutește peste ”elitele intelectuale”, indiferent de generație. Lacome, oportuniste, lașe, obsedate de ”recunoașterea occidentului”, și profund nedemocratice. Câtă vreme bursa sau sinecura sunt singurele lor stimulente intelectuale, nu se va schimba nimic. Vom vedea mereu aceleași fotografii de la simpozioane scrobite, și scremute, în care se discută despre nimic, se plânge puțin pe umărul ”amărâților”, ca să-și ia și porția de compasiune, după care ”la bulivard, birjar!”»

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign