O fi un clișeu, dar sigur e o realitate.

16 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Ca s-o lămurim scurt, de dimineață: nu contează cine va fi pe lista lui Cioloș. Acest nou guvern nu are nimic în comun cu România și cu voința românilor, cu nevoile și așteptările lor. Noi nu mai existăm în programul acestui guvern. Nu există decât două reacții posibile. Una, puțin probabilă, o revoltă a celor împotriva cărora este îndreptat acest program. Și cealaltă, în buna tradiție românească: retragerea în munți și supraviețuirea. Fiecare pe cont propriu. Asta e!

Așa că nu-mi pasă. Sunt convins că nu mă așteaptă nimic bun. Și știu că nici nu pot face nimic pentru a schimba lucrurile. Nu am cum. Dacă avem noroc, unii dintre noi, foarte puțini, vom ieși relativ neșifonați din asta. Restul? Dumnezeu cu mila. Oricum ne merităm soarta. O fi un clișeu, dar sigur e o realitate.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign