O biserică sub formă de pantof a fost contruită în Taiwan

16 ianuarie 2016 destin valah Stiri

O nouă clădire atrage privirile celor care trec prin oraşul Jiayi, din Taiwan. Este vorba de o biserică sub formă de pantof de damă. Aceasta are 17 metri înălţime şi este realizată aproape în totalitate din sticlă.

Construcţia are o puternică însemnătate pentru locuitori. Tradiţia locală spune că mireasa trebuie să poarte pantofi cu toc la nuntă. Motivul? Aceasta trebuie să spargă nişte bucăţi de ţiglă. Apoi, înainte de a intra în casa mirelui, ea trebuie să arunce bucăţile sfărâmate. Oamenii cred că acest obicei are rolul de a alunga ghinionul, semnificând începutul unei vieţi mai bune.

Desigur, autorităţile şi constructorii se aşteaptă ca biserica să se transforma cât de curând într-o atracţie turistică.

Deschiderea oficială a acesteia, conform coordonatorului acestui proiect, va avea avea loc la începutul lunii februarie.

Sursă: GB Times

http://bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign