FeaturedIstorie

Multă lume dusă cu pluta!

Constantin Gheorghe

Ce-mi place la Ponta e avântul tineresc, din care vine și pofta lui de cucuie. N-ar judeca omul ăsta o clipă înainte de a da din gură, nici să-l bați! Auzi poznă! Pentru el USB este de extrema stânga, un fel de Syriza sau Podemos.

Ce, mă? Șordanul, pe post de Tsipras? Și Brumhilda ot Vichy pe post de Varufakis? Doamne, ce ghiveci ideologic e în mintea ăstora! Ce ghiveci! Ce confuzii! De ce Syriza? Pentru că Șordanul zice el că-i anti-sistem? Cine dracu știe de Șordan prin Rromanika? Tata Noe? USB ul putea decola doar cu Șordanul Primar General, care s-o ia pe urmele băsăului, și să țină conferințe de presă duminica la prânzișor, să-i enerveze pe preoții grătarelor. Așa, cine se interesează de el? Chiar să-i dea serviciile structuri la cheie în teritoriu, boul n-ar ști ce să facă, la ce folosesc. Partidul e altceva decât ONG ul, are alte misiuni, și e cu dichis. Trebuie ținut în mână, oamenii trebuie mobilizați. El se crede vreun mare orator, să scoale masele din amorțeala vacanțelor? Vai de mama lui de orator! Altă moartea pasiunii, ca și Iohannis!

Și, până la urmă, ce propune? Să lase bordelul așa cum e, și doar să aducă târfe noi? Care este programul lui politic? Care este programul economic? Care programul social? Cui se adresează? De unde ia voturi? În București, unde e cunoscut, USB a luat vreo 50.000 de voturi. Vi se par multe? Nu sunt! Când își face cunoscuți liderii locali? Au notorietate? Pot trage după ei o listă? Scârba de politică, indusă românilor, nu-l atinge și pe el, cu partid, cu tot?

PSD iar aleargă după cai morți, să le ia potcoavele. Iar vrea să se lepede de comunism. Multă lume dusă cu pluta!

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button