FeaturedIstorie

De capul lui n-ar face nimic!

de Constantin Gheorghe

De opt ani, de când e vedetă, am învățat împotriva a ce și a cui este Nicu Șordan. Dar să mă pici cu ceară, și nu înțeleg pentru cine și pentru ce e demersul lui. Omul ăsta nu poate avea un demers pozitiv, contructiv. Și acum bate câmpii cu contestarea alegerilor la CCR, pe motiv de un singur tur, deși Zegrean & Co au fost mai mult decât clari: ”Sictir, golane! E constituțional!” și cu invalidarea unor rezultate, pe motiv că DNA va găsi el ceva în neregulă cu listele de susținători.

Revin: dacă idiotul confundă demersul anti-sistem cu meschinăriile și șicanele lui, care la București au deja costuri de zeci, dacă nu sute de milioane de euro-nu glumesc!-în proiecte blocate, bani europeni pe care trebuie să-i returnăm pentru ne-finalizarea la timp a investițiilor, și altele, atunci am rupt-o în fericire! Este normal să vreau să aflu ale cui interese le reprezintă ăsta, până la urmă, și cine-i păpușarul. Că omul nu e de capul lui. De capul lui n-ar face nimic!

Clișeele astea cu ”schimbarea clasei politice” ascund, de fapt, un proiect de neutralizare a ei, de deposedare a poporului de suveranitatea sa. Este un proiect profund anti-democratic, iar Nicu Șordan este parte, și instrument, al lui.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button