Mie, unuia, mi-a ajuns.

23 octombrie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Oameni buni! Mitingul ăla ”unionist” e ce vrei și ce nu vrei! Nimeni nu știe cine ce vrea cu adevărat! Așa că e cazul să mai lăsăm indignarea, că nu știm ce se joacă. Or fi foat și unioniști acolo, dar nici amatorii de pescuit în ape tulburi n-au lipsit. Iar povestea asta cu corturile, și cu ”să vină Cioloș!” e din filmul ”Piața Universității 2”. De ce vor să reia comedia aia, acum? Ce cred că realizează? Lumea s-a schimbat în 26 de ani, oamenii au alte priorități. Ca să nu mai vorbim despre faptul că au fost păcăliți de atâtea ori încât au devenit indiferenți.

Ce nu înțeleg ”scenariștii” este un lucru elementar: unirea cu Moldova NU este este pe agenda publică. Deci nu va stârni nicio emoție datul cu curul de pământ pe tema asta. De unde se vede că România reală nu din sondaje măsluite poate fi cunoscută cu adevărat. Iar se amăgesc unii, și de plătit oalele sparte le plătim noi. Mie, unuia, mi-a ajuns.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign