Marți, ziua mea liberă.

23 noiembrie 2015 destin valah Cultura
de Denisa Niță

Curge apă pe pereți. Pe tavan e o pată, deasupra chiuvetei, din care picură, se scurge apă pe neon. Hainele de lângă mașina de spălat mustesc. Pe hol, apa îmi acoperă degetele de la picioare.

Vecinul de deasupra m-a inundat. A doua oară în câteva zile. Bate la ușă, cu privirea în pământ și tonul scăzut, pregătit să fie înjurat. Ajungem, de fapt, în bucătărie. Bem un pahar de vin de țară și discutăm despre ISIS și guvernul Cioloș. Tata stă pe scaunul de la geam, eu stau la perete, vecinu’ între noi.

El are pe cineva de la Colectiv în spital, eu nu dau de cineva din Franța, tata dezbate problema Siria, mai mult singur, iar Ionuț, din echipa de muncitori, care renovează apartamentul vecinului, stă întins pe podeaua din baie și verifică țevile. Mai țipă și el o replică în discuție, așa, din când în când.

Marți, ziua mea liberă.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign