News

Magazine de evitat în Chișinău: Nr. 1 de pe Ștefan cel Mare

În Republica Moldova trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea, măcar până la executarea omului care administrează magazinul Nr. 1 de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Din afară pare un magazin obișnuit din lanțul hypermarketurilor Nr. 1. Are marele avantaj că este în centru și deschis veșnic (non-stop). Însă șeful magazinului aparține cu siguranță unui cult satanic, altă explicație nu există pentru ce se întâmplă acolo. Nu exclud nici ca acest șef să fie un retardat, deși unele din acțiunile sale dovedesc rea voință și premeditare, ceea ce mă întoarce la bănuiala anterioară, că aparține unui cult satanic.

Una din chestiile tulburătoare: după zece seara nu se mai vând băuturi alcoolice și produse cosmetice. De ce? Imposibil de aflat. Le-am rugat pe vânzătoare să-mi explice, însă acestea mi-au aruncat priviri speriate și au refuzat să mai spună ceva. Asta este esența unui magazin non-stop: băieților li se termină băutura la mijlocul petrecerii, în puterea nopții. După identificare, vinovatul pentru asta primește pedeapsa: să se ducă să cumpere de băut – și unde merge? La non-stop! Ei bine, Nr. 1 de pe Ștefan cel Mare este singurul non-stop din lume unde nu se vinde băutură după orele 22:00. V-am spus că șeful magazinului este satanist, iată dovada.

N-am auzit pe nimeni că s-a trezit la două noaptea și și-a dat seama că nu mai are macaroane, că s-a îmbrăcat și a fugit la non-stop să-și cumpere, iar dacă tot era acolo a luat și o sticlă de ulei și un kilogram de zahăr. Cel mai tare mă neliniștește însă închiderea raionului de produse cosmetice și detergenți de la magazinul Nr. 1 de pe Ștefan cel Mare. Ce taină se ascunde aici? Deci rețineți: băutură și cosmetice nu după 22:00, în schimb macaroane și biscuiți.

Apoi magazinul este pur și simplu jegos. Toate celelalte magazine Nr. 1 din Chișinău strălucesc de curățenie, însă ăsta este de-a dreptul cleios, cred că poți să iei și EBOLA. Nu cumva să cumpărați ceva de la raionul de mezeluri, salamul nu are culoarea maro-verzuie decât atunci când atinge gradul cinci de prospețime. Fructele se cântăresc la raionul de pește, dar nu vă grăbiți, rareori aveți norocul să găsiți vreo vânzătoare acolo. Rugați-vă de femeile îmbrăcate ca vânzătoarele care sprijină rafturile, până la urmă se îndură una de voi și vă cântărește bombănind o lămâie.

Cum vă spuneam, șeful magazinului trebuie omorât. Mi-aș dori să fie ceva medieval, să fie sfâșiat în patru, căpățâna să-i fie pusă într-o suliță în fața magazinului și bucățile stârvului să fie atârnate la cele patru intrări în oraș. Dacă ajungeți pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău nu intrați în magazinul Nr. 1 din fața primăriei decât dacă la intrare vedeți o tigvă rânjită înfiptă într-un par.

P.S. Mi se atrage atenția că vânzarea băuturilor alcoolice în magazine după orele 22:00 a fost interzisă prin lege în urmă cu 3 ani. La cârciumi nu.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button