FeaturedIstorie

Mă lăsați cu prostia asta: ”teroriștii au venit cu valul de refugiați!”?

de Constantin Gheorghe

Mă lăsați cu prostia asta: ”teroriștii au venit cu valul de refugiați!”? Ăia nu știu de capul lor, dar cum debarcă pe pământ european, gata, cunosc la milimetru unde sunt țintele, cunosc obiceiurile locului, își fac rost de mașini, de case conspirative, de arme și explozivi, știu rute de salvare, etc!

Atentatorii sunt cetățeni europeni. Născuți aici, crescuți aici, școliți aici, integrați în peisaj, care cunosc bine locurile, procedurile poliției, obiceiurile, etc. Ei pot planifica o astfel de operațiune, și o pot duce la un sfârșit. Bun pentru ei, tragic pentru ținte.

E mai ușor să-ți ascunzi incompetența, erorile și eșecurile în spatele ”valului de refugiați”. Refugiați care puteau fi puși sub control de multă vreme. Dar nu s-a vrut asta. Pentru că politicieni imbecili au dat misiuni imbecile unor instituții și servicii de informații imbecile, conduse de imbecili, care au acționat, nicio surpriză, ca niște imbecili. Iar alți imbecilii, cetățenii europeni, în loc să-i ia de guler pe imbecili, le dau și mai multă putere, pentru a face și mai mult rău cu imbecilitatea lor. Iar mecanismul ăsta poartă numele de Uniunea Europeană…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button