Listă cu 7 chestii habotnic-fundamentaliste, dacopate și retrograde

21 februarie 2016 destin valah Istorie

Ar trebui să încep cu un citat din Arsenie Boca sau ceva ca să-mi dovedesc habotnicia extremistă. Dar mai bine să intrăm direct în lista chestiunilor habotnice.

  1. Anusul este un organ făcut pentru excreție, adică să scoată afară. Băieții care se chinuie să-și vâre chestii în anus sunt considerați inteligenți și promovați intens.
  2. Bezbojnicii behăie că susțin libertatea de gândire și exprimare. Li se bulbucă ochii în cap când nu ești de acord cu ei. Trebuie să fii de acord cu ei, trebuie să gândești ca ei, să vorbești ca ei – dacă ai alte păreri se cheamă că ești împotriva libertății de exprimare.
  3. Nu știu care sunt statisticile cu șomajul și sărăcia în România, însă cel mai inteligent bezbojnic din România ajuns în Parlament pe nume Remus Cernea vrea să acorde delfinilor statut de persoane ”non-umane”.
  4. Seculariștii bezbojnico-ateiști din România bănănăie cu ochii dați peste cap împotriva construcției de biserici ortodoxe. Se construiește o moschee, vitejii își țin limba în spatele dinților.
  5. Neo-kominterniștii fleoșcăie din buze: nu contează etnia, să nu mai vorbim de etnii, nu e frumos să facem statistici cu câți țigani sunt în pușcării sau câți țigani comit infracțiuni, etnia nu există, este un concept inventat în secolul XIX. Și apoi neo-kominterniștii încep să scrâșnească: românii sunt hoți, românii sunt leneși, românii sunt buboși și au pene-n pe spate.
  6. Niște oameni cu smart-phone în mână zbiară că sunt aruncați în stradă. Stau ilegal în spații ocupate aiurea, nu au plătit chirie niciodată, au fost avertizați de 100 de ori în ultimii 10 ani că vor fi evacuați. În ziua evacuării se bat cu jandarmii și se tăvălesc în stradă.
  7. O fată a fost violată de șapte idioți în câmp. Idioții ajung la pușcărie, unde le este locul. La un an de la viol, violata trimite pe Facebook unui necunoscut poze cu ea dezbrăcată și acceptă să se întâlnească cu necunoscutul la un hotel. Probabil să o mediteze pentru bacalaureatul pe care tocmai l-a picat.

Țineți minte: românii sunt forme de viață inferioară, amibe și parameci.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign