La noi totul e vrăjeală!

04 septembrie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

S-o lămurim și cu Roșia Montană și UNESCO. Dosarul ”Roșia Montană” a fost făcut cu picioarele. Și ăia ne-au dat cu el în cap. Tu, ca solicitant, ai două alegeri: fie să te doară în cur, și să-l lași dracului acolo, fie să-l retragi, și să răspunzi, punct cu punct, obiecțiilor experților UNESCO, eventual să lucrezi cu ei, cu alți specialiști, la refacerea dosarului. Pentru că, dacă ajunge la ”judecată”, și dosarul este respins, e respins pe vecie. A doua oară nu mai ai dreptul să propui același obiectiv.

De asta a fost retras și dosarul Târgu Jiu, ansamblul Brâncuși. Știu că în 2015 începuse analiza cu UNESCO, erau invitați experții lor în țară, se lucra cu autoritățile locale la remedierea unor probleme. Au venit tehnocrații, și a rămas în coadă de pește. Iar pe actualul ministru al Culturii îl cam doare în pulă de astea. Dacă nu e de tabloid, înseamnă că problema nu se poate rezolva!

La noi totul e vrăjeală! Măcinăm cuvinte, și producem doar spume la gură! Soluții? La ce ne trebuie, dacă avem Ciuma Roșie pe post de vinovat?! Libelula Tudose! Carnavalul veșnic al fascismului civic! Să ne fie de bine!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign