La Chișinău există berăria fără bere

14 februarie 2016 destin valah Lifestyle

Avem în Chișinău un local care se numește Beer Time. S-ar traduce ”Timpul Berii” sau ”Vremea Berii”, corect? Adică îți spui că a venit vremea pentru o bere și te duci la Beer Time, să bei o bere. Doar că nu este așa simplu.

V-am mai spus, Chișinăul nu este un oraș pentru începători. Pentru că la Beer Time în Chișinău există o singură marcă de bere la halbă. Nu două, nu trei – una singură, în două variante: filtrată și nefiltrată. Meniul în schimb te scoate din papuci, sunt înșirate acolo zeci de beri, ți se face poftă, întrebi de fiecare bere în parte ca să afli că nu au. Plus că Beer Time pare genul de local care servește berea la sticlă caldă – un păcat împotriva naturii care ar trebui pedepsit ca zoofilia .

Pentru patronii unor astfel de localuri aș reintroduce Codul Terezian, cu pedepse de genul tras pe roată și ars pe rug de viu.

Mai pe scurt: nu sfătuiesc pe nimeni să meargă la Beer Time dacă e genul de om care vrea să aleagă ce bere bea.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign