Hai, că pierdem vremea cu proștii!

27 ianuarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Îmi scapă logica italienilor, care vor să acopere puțulicile și pizdulicile statuilor nud, pentru că l-ar ofensa pe președintele iranian. Păi, musiu dom Președinte, dacă nu vrea să fie ofensat, să nu se ducă în vizită la muzee. Că dacă se duce, se presupune că asta vrea să vadă: puțulici și pizdulici. Că e plină istoria artei de nuduri, începând cu primul hominid pe care l-a chinuit talentul, odată cu ieșirea măselelor de minte, și s-a apucat să decoreze pereții peșterii confort sporit. Până și Inchiziția a trebuit să închidă ochii la goliciune pusă pe pereți, de vreme ce Dumnezeu, în marea Lui înțelepciune(fiind și un reputat estet!) i-a făcut goi pe Adam și pe Eva. Aveau tot ce le trebuie în dotare. Și dacă ne uităm și prin arta persană, nici pe acolo oamenii nu sunt tocmai acoperiți. Acu i-a apucat damblaua cu vălul.

Iar dacă la sediul Guvernului italian și la Președinția Italiei mai există tapițeria aia cu nimfe goale, să-l conducă pe alte coridoare. Asta e: nu pui pungi pe statui, așa cum pun americanii pungi pe mecla infractorilor/martorilor protejați. Că nu sunt infractori, sunt opere de artă. Și dacă Iranul vrea tehnologii din Occident, face un sacrificiu, și se uită la niște puțe din marmură. Hai, că pierdem vremea cu proștii!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign