Gata, s-a terminat criza în Europa!

06 decembrie 2015 destin valah Istorie

Constantin Gheorghe
Gata, s-a terminat criza în Europa! Niște băieți deștepți au descoperit formula relansării creșterii economice: construirea de ziduri la granițe! Grecii construiesc? Construiesc! Și au avut creștere economică de 0,8%. Știu, e puțin, dar e! Ungurii construiesc? Construiesc! Și nici lor nu le merge rău! Nici bulgarilor nu le merge rău, că și ei plantează sârmă ghimpată. Urmând exemplul lor, și balticii se apucă de construit garduri din sârmă ghimpată la granița cu Rusia. Până și Ucraina profită: cum s-a apucat de construit garduri, cum i-au restructurat creditorii datoria!
E un bun început. Dar dacă vrem să ne fie și mai bine, eu zic să ne apucăm să reconstruim Zidul Atlanticului, și să-i adăugăm Marele Zid de Sud, din Portugalia până în Turcia. Și îi întrecem pe chinezi la ritmul creșterii economice. Parol!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign