FeaturedIstorie

Europa este în război, doar că-și ține palmele peste ochi

Știu, islamul este religia păcii, iar valul de imigranți nu are nici o legătură cu atentatele teroriste din Europa. Dar hai să ne uităm la niște chestii clare, verificate și răsverificate.

13 noiembrie 2015: 7 băieți comit 6 atacuri teroriste în locuri diferite în Paris. Rezultat: 130 de morți, 368 răniți. Cine erau băieții? Majoritatea născuți și crescuți în UE, dar au plecat să se specializeze în activități d-astea teroriste prin țări cu tradiție, mai ales Siria. Și, fiți atenți aici: erau căutați de serviciile secrete europene, dar au intrat în UE prin Grecia cu valul de ”refugiați sirieni”. Alți doi băieți din cei 7 au fost înregistrați în Grecia ca ”refugiați sirieni”, deși nu e clar cine sunt, probabil au umblat cu acte false. Deci încă o dată: ”refugiații sirieni” nu au legătură cu atacurile teroriste. (Povestea despre cum i-au căutat francezii și belgienii pe teroriști din noiembrie 2015 până în martie 2016 va deveni cu siguranță baza unui scenariu de comedie cu proști).

1 martie 2016: comandantul forțelor NATO, generalul Breedlove (un băiat pe care eu îl bănuiesc al dracului de bine informat despre extrem de multe chestii) zice cam așa: teroriștii se ascund printre ”refugiații sirieni” și toată lumea știe că se poate produce în orice moment un atac terorist în Europa.  A, Breedlove mai zice că rușii nu doar se bucură de chestiile astea, dar le și încurajează.

11 martie 2016: Barack Obama îl numește comandant suprem NATO pe generalul Curtis Scaparroti, un băiat venit de prin Vietnam. Generalul Breedlove, băiatul sincer de la paragraful anterior, rămâne puțin șomer.

18 martie 2016: este arestat Salah Abdelsalam, un băiat căutat de la atentatul din Paris din noiembrie 2015.

22 martie 2016: două explozii la aeroportul din Bruxelles și o a treia în metrou ucid 34 de oameni și rănesc 106. Parcă știa ceva-ceva băiatul ăla, Breedlove, nu?

Valul de ”refugiați sirieni” cărora le plâng de milă toți cei cu logica oloagă de prin UE a deschis porțile pentru băieții veseli care aruncă chestii în aer și împușcă civili pe stradă. Logica ne spune să închidem poarta. Asta ar fi una. A doua: mie îmi pare că băieții ăștia au declarat război UE. Generalul ăla american nu deschidea gura să spună chestiile alea doar ca să-și audă vocea. Poate ar fi cazul ca francezii și belgienii să facă ceva, nu să iasă de prin instituții cu mâinile la ceafă pentru a se preda imamilor din cartierele musulmane, ca mai apoi să-i aștepte pe americani și englezi să vină să-i elibereze.

Eu fac pariu de pe acum că băieții cu atentatele din Bruxelles s-au folosit de criza refugiaților.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button