Este incredibil! Patronii români n-au înțeles nimic din criza asta a forței de muncă! Nimic! Ei vor sclavi.

08 octombrie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Hai, mă! Vreo mie și o sută de lucrători străini care au primit permis de muncă anul ăsta rezolvă problema forței de muncă? Iar cretinii ăia de patroni se plâng că și ăștia sunt scumpi. Cer statului să permită să fie plătiți cu salariul minim pe economie! Și o țin langa cu desființarea ajutoarelor sociale!

Este incredibil! Patronii români n-au înțeles nimic din criza asta a forței de muncă! Nimic! Ei vor sclavi, fie români, fie străini. Nu vor să investească nici cinci bani în pregătirea forței de muncă. Cred că toți trebuie să cădem în genunchi în fața lor, să le pupăm mâna pentru că ne aruncă un os, ca la câini! Chiar nu pot accepta că fără angajații lor, buni-răi, cum sunt ei, afacerea n-ar exista? Că angajații sunt cel mai important capital pe care-l au? Atunci să moară! Prostia se plătește!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign