E și laș pe deasupra.

07 noiembrie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Tot mai penibil Cioloș, pe măsură ce face politică partizană, scemându-se să pară apolitic. E și laș pe deasupra. Să-și asume dracului apartenența la PNL. Și așa în campania electorală, la care zice că nu participă, PNL a reușit performanța să fie ”partid de guvernământ”, deși în Parlament alta este majoritatea. Și va deconta toată furia născută de un guvern tembel, care a refuzat cu aroganță dialogul cu societatea.

Una peste alta, un mediocru cu aere de primadonă, incapabil să înțeleagă faptul că una este să fii comisar european, o rotiță într-un mecanism condus de alții, în care ierarhia este mai importantă, și alta șeful unei echipe, adică premierul unui Executiv. El știe să fie subaltern, nu se poate imagina șef. Este principala sa slăbiciune, și se vede în felul în care a condus guvernul. Ar trebui să-și dea seama de situația imposibilă în care se află, să se care dracului la Bruxelles, și să ignore ordinul de zi pe unitate. Nu va fi o dezertare, ci un bine făcut națiunii române. Un gest de patriotism, poate singurul său gest de acest fel.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign